En rask og sunn salat med kokt klippfisk, fersken og sorte oliven. Denne oppskriften passer fint på en varm sommerdag, eller som tilbehør på tapasbordet.
Ingredienser
![]() |
![]() |
500 g klippfisk, utvannet og renset
200 g ruccolasalat
4 stk fersken
150 g ost
2 ss olivenolje
2 ts balsamicoeddik
pepper
basilikum, frisk
Tilbehør
brød
Framgangsmåte
- Skjær klippfisk i biter og kok i vann i ca. 4 minutter.
- Hell av kokevannet og flak klippfisken.
- Skyll salaten, la renne godt av og legg på fat.
- Skjær fersken og ost i terninger.
- Legg klippfisk, fersken og ost over salaten.
- Bland olivenolje og balsamicoeddik, og drypp over salaten.
- Kvern pepper og dryss finhakket basilikum over til slutt.
Server salaten med brød ved siden av.