Oppskrifter
Ovnsbakt klippfisk med hvit saus
Enkel oppskrift på ovnsbakt klippfisk med hvit saus For 4 til 5 personer Dette trenger du: 800 g ferdig utvannet klippfisk Gulrot Broccoli Blomål Poteter Hvit saus Dette gjør du: Sett komfyren på 180 grader Legg følgende i ildfast form; Klippfisk i fyrstikkstore biter...
Hvalbiff med fløtesaus
Dette er en enkel og tradisjonell oppskrift på hvalbiff med fløtesaus. Den er meget god, rask å lage og du behøver ikke noen spesielle kokkekunnskaper. Nok til 4 personer. Dette trenger du. 0,8 kilo hvalbiff av topp kvalitet 5 til 7 store Sjalottløk 4 til 6...
Grillspyd med kveite, kamskjell og squash
Marinade av peanøtter gir denne oppskriften en asiatisk smak, mens mozzarellasalaten gir den en smak av Italia. Med kveite, kamskjell og squash er retten komplett. Ingredienser Antall porsjoner 600 g kveitefilet, uten skinn og bein 16 stk kamskjell 1 stk squash,...
Kveite stekt med parmaskinke og kremet saus av parmesan
En spennende kombinasjon av norsk kveite, italiensk parmaskinke og en kremet saus av parmesan. Serveres med sesongens grønnsaker og med pasta eller potet etter smak. Ingredienser Antall porsjoner 750 g kveitefilet, uten skinn og bein 2 skiver parmaskinke salvie...
Laksesnitsel
Laksesnitsel med stekte poteter og frisk salat er både enkelt og raskt å lage. Server med saus etter ønske! Ingredienser Antall porsjoner 600 g laksefilet, uten skinn og bein 100 g hvetemel 1 ts salt 0,5 ts pepper 2 stk egg 200 g griljermel olje Tilbehør ...
Salat med klippfisk og fersken
En rask og sunn salat med kokt klippfisk, fersken og sorte oliven. Denne oppskriften passer fint på en varm sommerdag, eller som tilbehør på tapasbordet. Ingredienser Antall porsjoner 500 g klippfisk, utvannet og renset 200 g ruccolasalat 4 stk fersken 150 g ost...
Spaghetti med laks og reker
Spaghetti er noe barna liker, så hvorfor ikke prøve denne oppskriften med røykt laks, reker og crème fraîche neste gang? Den passer perfekt i en travel hverdag. Ingredienser Antall porsjoner 100 g røykt laks 100 g reker, uten skall 200 g spaghetti, fullkorn 2 stk ...
Marit Bjørgens ovnsbakte torsk
I denne oppskriften blir torsken ovnsbakt og gratinert med ost og sennep. Og som alltid er tomat og basilikum er en perfekt kombinasjon, og glimrende følge til fisk. Ingredienser Antall porsjoner 800 g torskefilet, uten skinn og bein 100 g ost, vellagret 1 ss ...
Varm kongekrabbe med hvitløk, soya og vårløk
Skap et fargerikt og smaksfullt måltid av kongekrabbe. I denne oppskriften serverer du den med stekt vårløk, og en varm marinade av olivenolje, sesamolje og hvitløk. Ingredienser Antall porsjoner 300 g kongekrabbebein, rå 10 stk vårløk 2 fedd hvitløk 1 ts ingefær,...
Fiskesuppe med torsk og reker
Denne suppen er lett å lage til mange, og passer godt hvis du har invitert venner eller familie til middag. Det er en sikker oppskrift med god smak. Ingredienser Antall porsjoner 300 g torskefilet, uten skinn og bein 200 g reker, uten skall 2 stk potet 1 stk løk...
Fiskegrateng
Hjemmelaget fiskegrateng er en tradisjonsrik norsk rett de fleste kjenner igjen fra barndommen. Server klassikeren rykende varm med råkost, kokt potet og litt smeltet smør. Ingredienser Antall porsjoner 600 g torskefilet, uten skinn og bein 3 ss smør 4 ss hvetemel...
Marit Bjørgens sesamlaks
Søte sesamfrø og spenstig chili gir laksen mye smak før den havner på grillen. En deilig salat av eple og avokado runder det hele av. Dette er en frisk og sunn oppskrift. Ingredienser Antall porsjoner 800 g laksefilet, uten skinn og bein 0,25 ts chili, rød 2 ts ...