Ønsker du å imponere med en ny måte å servere nachos på? Da bør du prøve denne med torsk. Som tilbehør kan du servere salsa, crème fraîche og avokado. Dette blir sikkert en ny favoritt til helgekosen.
Ingredienser
600 g torskefilet
2 ss tacokrydder
4 ss olivenolje
8 dl tortillachips
2 dl ost, revet
Tilbehør
2 stk avokado
2 dl crème fraîche
2 dl tacosaus
1 stk lime
Framgangsmåte
- Sett stekeovnen på 175 °C.
- Skjær torsken i 2 cm store biter.
- Bland sammen tacokrydder og olivenolje, og vend inn torskebitene.
- Fordel tortillachipsene i en ildfast form, legg torskebitene over og avslutt med revet ost.
- Stek i stekeovnen i ca. 10 minutter, til fisken er ferdig.
Server nachos med avokadobiter, crème fraîche, tacosaus og limebåte