Laksesnitsel_largeLaksesnitsel med stekte poteter og frisk salat er både enkelt og raskt å lage. Server med saus etter ønske!

Ingredienser

- +

600 g  laksefilet, uten skinn og bein
100 g  hvetemel
1 ts  salt
0,5 ts  pepper
2 stk  egg
200 g  griljermel
   olje

Tilbehør

   potet
   salat

Framgangsmåte

  • Skjær laksefilet i tynne skiver.
  • Bland hvetemel, salt og pepper i en vid skål.
  • Pisk sammen egg i en annen vid skål.
  • Ha griljermelet i en tredje vid skål.
  • Vend laksestykkene først i melblandingen, deretter i egg og til slutt i griljermelet.
  • Stek stykkene i olje til de har fått enn gyllen farge.

Tilbehør

  • Skjær potet i skiver og stek dem i olje til de er gjennomstekte.

Server laksesnitsel med stekte poteter og frisk salat, og gjerne en saus.