Kjøp fisk på nett

Kjøp fisk på nett trygt og billig! Her på Bestillefisk.no og Fiskebilen fra Møre kan du kjøpe alt av fisk og skalldyr på nett, få alt levert på døren og betal ved levering etter at du har kontrollert varene.

Kjøp fisk på nett på en trygg måte!

– 100 % fornøyd garanti!

Vi i Bestillefisk.no har mange fornøyde kunder og forsøker alltid å finne de beste produsenter av fisk og skalldyr. Vi har også strenge krav til fiskedato og frysing. Dette gjør at vi er trygge på produktene vi leverer og gir derfor 100 % fornøyd garanti på alle våre varer. Skulle du være missfornøyd med en vare så får du en ny eller pengene tilbake.

De fleste av våre kundebehandlere har selv jobbet på havet og kan derfor mye om norsk fisk og ulike produksjons- og frysemetoder.

Kvalitet!

Alt av ren fisk kommer fra norske båter og er filetert og fryst på havet. Produktene er enten vakumpakket eller løsfryst.
Se våre produkter, gjør en bestilling og vår fiskebil leverer direkte på døren til avtalt tid og sted. Du kontrollerer varen før du betaler.

Steder hvor vi leverer ferskfrossen fisk og skalldyr:

Oslo – Drammen – Vestfold – Telemark – Arendal – Grimstad – Kristiansand – Moss – Fredrikstad – Sarpsborg, samt alle omkringliggende områder.

Vi er avhengige av tillit og forsøker hele tiden å bli bedre. Er du fornøyd så si det til dine venner, er du missfornøyd så si det til oss.

Se vårt Kundesenter eller kontakt oss om du har spørsmål til kjøp av fisk på nett.