Havets skattkiste er en favoritt på grillen, og dette er oppskriften på en spennende variant med steinbit, eple og gresskar. Du topper herligheten med hjemmelaget urtesmør.
Ingredienser
600 g steinbitfilet, uten skinn og bein
2 stk eple
200 g gresskar
1 stk gulrot
4 stk potet, liten type
8 stk cherrytomat
20 stk sukkererter
1 ts salt
0,5 ts pepper
4 ark grillfolie
solsikkeolje
Urtesmør
1 ss persille, frisk
1 ts kjørvel, frisk
1 ss basilikum, frisk
1 ss gressløk, frisk
1 stk lime
100 g smør
salt og pepper
Framgangsmåte
- Skjær steinbit i terninger, og skjær eple, gresskar, gulrot og potet i biter.
- Cherrytomater og sukkererter kan du beholde hele.
- Smør olje på grillfolie og legg på steinbit, eple og grønnsaker.
- Dryss salt og pepper på hver pakke.
Urtesmør
- Finhakk persille, kjørvel, basilikum og gressløk.
- Press saften av lime.
- Pisk sammen urter, saften av lime og smør til det blir luftig.
- Smak til med salt og pepper.
- Legg en spiseskje urtesmør på toppen av hver pakke.
- Pakk foliene sammen som en pose med åpningen opp, og legg pakkene på grillen ca. 15 minutter.
Server skattkistene med det tilbehøret du ønsker.