Fisk levert hjem

Fisk levert hjem?
Bestill i vår nettbutikk og få fisk levert hjem!

Fisk eller skalldyr på nett levert hjem til deg

Stadig flere ønsker å få fisk levert hjem. Vi er nettbutikken der du gjennom noen enkle tastetrykk kan få unnagjort din fiskehandel! Bestill fisk eller skalldyr her og få alt levert hjem – enkelt, trygt og billig.

Vi ønsker å forenkle folks hverdag ved å tilby rask levering av fisk eller skalldyr hjem til deg. Ved å benytte deg av våre tjenester unngår du tunge løft, impulskjøp og hektiske handleturer. Samtidig får du mer tid til de virkelig viktige tingene i livet, som venner, familie og fritidsinteresser.

Fordeler med å få skalldyr og fisk levert hjem:

  • Billigere kilospriser enn i butikker
  • Aller beste kvalitet det er mulig å fremskaffe (!)
  • Fisk og skalldyr levert hjem til avtalt tid
  • Hyggelige kundebehandlere som kan mye om skalldyr, fisk og fiskemetoder
  • Gratis levering ved kjøp over 1000 kr

Bestillefisk.no gir deg bedre vareutvalg enn hva du finner i vanlige butikker samt fiskebutikker, til en bedre kvalitet og til en lavere pris. Vi er en nettbasert butikk og sparer dermed utgifter i forbindelse med lagerplass, utsalgssted og store lønnsutgifter. Isteden kan vi fokusere på å finne de riktige varene for deg direkte fra leverandører, uten fordyrende mellomledd. På denne måten kan du som kunde velge mellom et rikt utvalg av fisk og skalldyr, levert hjem til samme pris, som om du skulle dratt i butikken og tatt med varene selv.

Kom i gang i dag ved å velge hvilken fisk eller skalldyr du ønsker å bestille i menyen på toppen. Du registrerer leveringsadresse i siste steg av vår enkle bestillingsprosess og betaling gjør du ved levering hjemme hos deg. Du er bare noen tastetrykk unna å bestille skalldyr og fisk levert hjem.

Betaling gjør du ved levering. Du kan betale kontant, med BankAxept eller Visa (ikke MasterCard).

  • Bestillefisk.no – Stedet for å bestille fisk levert hjem!