Salat-med-klippfisk-og-fersken_large (1)En rask og sunn salat med kokt klippfisk, fersken og sorte oliven. Denne oppskriften passer fint på en varm sommerdag, eller som tilbehør på tapasbordet.

Ingredienser

- +

500 g  klippfisk, utvannet og renset
200 g  ruccolasalat
4 stk  fersken
150 g  ost
2 ss  olivenolje
2 ts  balsamicoeddik
   pepper
   basilikum, frisk

Tilbehør

   brød

Framgangsmåte

  • Skjær klippfisk i biter og kok i vann i ca. 4 minutter.
  • Hell av kokevannet og flak klippfisken.
  • Skyll salaten, la renne godt av og legg på fat.
  • Skjær fersken og ost i terninger.
  • Legg klippfisk, fersken og ost over salaten.
  • Bland olivenolje og balsamicoeddik, og drypp over salaten.
  • Kvern pepper og dryss finhakket basilikum over til slutt.

Server salaten med brød ved siden av.