steinbittHavets skattkiste er en favoritt på grillen, og dette er oppskriften på en spennende variant med steinbit, eple og gresskar. Du topper herligheten med hjemmelaget urtesmør.

Ingredienser

- +

600 g  steinbitfilet, uten skinn og bein
2 stk  eple
200 g  gresskar
1 stk  gulrot
4 stk  potet, liten type
8 stk  cherrytomat
20 stk  sukkererter
1 ts  salt
0,5 ts  pepper
4 ark  grillfolie
   solsikkeolje

Urtesmør

1 ss  persille, frisk
1 ts  kjørvel, frisk
1 ss  basilikum, frisk
1 ss  gressløk, frisk
1 stk  lime
100 g  smør
   salt og pepper

Framgangsmåte

  • Skjær steinbit i terninger, og skjær eple, gresskar, gulrot og potet i biter.
  • Cherrytomater og sukkererter kan du beholde hele.
  • Smør olje på grillfolie og legg på steinbit, eple og grønnsaker.
  • Dryss salt og pepper på hver pakke.

Urtesmør

  • Finhakk persille, kjørvel, basilikum og gressløk.
  • Press saften av lime.
  • Pisk sammen urter, saften av lime og smør til det blir luftig.
  • Smak til med salt og pepper.
  • Legg en spiseskje urtesmør på toppen av hver pakke.
  • Pakk foliene sammen som en pose med åpningen opp, og legg pakkene på grillen ca. 15 minutter.

Server skattkistene med det tilbehøret du ønsker.